Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/7/f/b/miekehanemaaijer.nl/httpd.www/templates/meet_gavern/lib/framework/lessparser.php on line 1315 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/7/f/b/miekehanemaaijer.nl/httpd.www/templates/meet_gavern/lib/framework/lessparser.php on line 1916 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/7/f/b/miekehanemaaijer.nl/httpd.www/templates/meet_gavern/lib/framework/lessparser.php on line 1954 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/7/f/b/miekehanemaaijer.nl/httpd.www/templates/meet_gavern/lib/framework/lessparser.php on line 2035 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/7/f/b/miekehanemaaijer.nl/httpd.www/templates/meet_gavern/lib/framework/lessparser.php on line 2074 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/7/f/b/miekehanemaaijer.nl/httpd.www/templates/meet_gavern/lib/framework/lessparser.php on line 2117 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/7/f/b/miekehanemaaijer.nl/httpd.www/templates/meet_gavern/lib/framework/lessparser.php on line 2572 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/7/f/b/miekehanemaaijer.nl/httpd.www/templates/meet_gavern/lib/framework/lessparser.php on line 2644 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/f/b/miekehanemaaijer.nl/httpd.www/templates/meet_gavern/lib/menu/GKBase.class.php on line 114 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/f/b/miekehanemaaijer.nl/httpd.www/templates/meet_gavern/lib/menu/GKHandheld.php on line 76 netwerk governance Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/7/f/b/miekehanemaaijer.nl/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 460
Main menu

netwerk governance

Hoe werkt governance (niet) met veel partijen in de samenwerking? 

Netwerk governance gaat over de governance in een netwerk. Een netwerk is een samenwerkingsverband dat op vele manieren vorm kan krijgen. De vorm of inrichting van het netwerk is mede afhankelijk van het doel, de ambitie van de samenwerking. Wetende dat samenwerking altijd een impact heeft op je eigen organisatie en die van de ander, is het goed te bepalen wat de rol van de RvC en het bestuur is ten aanzien van het netwerk.

De doelstelling van de workshop is het verkrijgen van inzicht in het samenwerken met meerdere partijen binnen een of meerdere gemeenten. Dit betreft de mogelijke rollen en posities van partijen, onder andere bij het maken van prestatieafspraken, het samen werken in de wijk, met de huurdersorganisatie enz. De workshop wordt incompany gegeven voor bestuur en commissarissen en gaat in op de rol van het bestuur en de rol van de RvC in de netwerken.

De workshop krijgt invulling aan de hand van de voorbeelden uit de eigen praktijk van uw corporatie en van andere corporaties (geannonimiseerd). Zo is het mogelijk ook de 'wat als' vraag te stellen en uit te werken, waarmee u inzicht krijgt in de werking van de governance in een netwerk. 

Ter voorbereiding van de workshop vindt een intake plaats om de verwachtingen te inventariseren en de workshop op maat te maken. De workshop kan s'middags of s'avonds worden gegeven en vraagt 3 contacturen. Het aantal te behalen PE punten voor bestuur en commissarissen is 3.